WELKOM BIJ DAALDER
Chef Dennis Huwaë en zijn team neemt je mee op een reis langs zijn culinaire hoogstandjes met de Daalder Experience. Hij verrast je met een creatief en innovatief 6-gangen tasting menu. Een tong- en oogstrelend menu; creatief, innovatief en altijd verrassend. Daarnaast serveren wij ook het Dennis 'Favourites menu, zijn persoonlijke selectie van favoriete gerechten, elk met een unieke twist. De gerechten in beide menu's, bereid met de mooiste ingrediënten van het seizoen zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn stuk voor stuk smaakexplosies waar je naar terugverlangt.
Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer gepersonaliseerde ervaring, bieden we ook à la carte opties. Geniet van dezelfde creativiteit en innovatie, maar dan helemaal naar jouw smaak.
Ons gastvrije team serveert al dit moois met een smile en verheugt zich er op je te verwelkomen en elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen.
DENNIS HUWAË
Het fantastische keukenteam van Daalder wordt aangevoerd door patron-cuisinier, Dennis Huwaë. Hij daagt zijn team uit de lat bijzonder hoog te leggen. Om als het ware culinaire topsport te bedrijven.
‘Mijn hoofd stopt nooit, weet je. Ik proef het al als ik het bedenk. Nieuwe combinaties van smaken. Nieuwe gerechten. In het proces dat ‘t ene receptuur perfect moet maken, krijg ik vier nieuwe ideeën voor ‘t volgende gerecht. Als ik werk aan dat ene bord dan vind ik direct een manier om een ander gerecht nog beter te maken. Het is een oneindig proces. - Dennis Huwaë, chef en eigenaar restaurant Daalder
WERKEN BIJ DAALDER CULINAIR
Daalder Culinair is de horecagroep met sterrenrestaurant Daalder en evenementenlocatie Het Sieraad. Kom jij ons team versterken? Bekijk op onze vacaturepagina de vacatures die op dit moment open staan.
We staan altijd open om nieuw talent te ontdekken. Stuur ons gerust een open sollicitatie op: info@daalderculinair.com en vertel ons hoe jij het verschil kunt maken!