WELKOM BIJ DAALDER
Chef Dennis Huwaë en zijn team neemt je mee op een reis langs zijn culinaire hoogstandjes met de Daalder Experience. Hij verrast je met een creatief en innovatief 5- tot 8-gangen tasting menu. Een tong- en oogstrelend menu; creatief, innovatief en altijd verrassend. De gerechten, bereid met de mooiste ingrediënten van het seizoen zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn stuk voor stuk smaakexplosies waar je naar terugverlangt.
Bij mooi weer strijken onze gasten graag neer onder de parasols van het ruime terras van Restaurant Daalder aan de Postjesweg en genieten buiten van de zwoele zomeravond en van de fine dining Daalder Experience!
Ons gastvrije team serveert al dit moois met een smile en verheugt zich er op je te verwelkomen en elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen.
In de maanden juli en augustus geniet je bij Daalder van een lunch zomerdeal. Een chefsmenu van driegangen inclusief wijn voor €99,-
Menuprijzen
lunch vanaf 75,-
diner vanaf 125,-
TIVOLI GARDENS DAALDER POP-UP
Op uitnodiging van Tivoli Gardens is het Daalder team van 13 oktober t/m 6 november te vinden in de Japanese Pagoda van het themapark in Kopenhagen. Chef Dennis Huwaë en team verzorgen daar een pop-up, waardoor wij onze deuren in Amsterdam tijdelijk gesloten houden. Momenteel heerst er in de Kopenhaagse restaurantscène een Aziatische trend, wat een perfecte match is voor de Aziatische invloeden in het menu van Daalder.
Dennis Huwaë kijkt al uit naar de trip in Denenmarken:
'In mijn ogen is Kopenhagen het culinaire Mekka van Europa. Ik ben hier de afgelopen jaren meerdere keren geweest en heb veel inspiratie gehaald uit de culinaire scene in Kopenhagen. Ik vind het fantastisch om te kunnen koken in deze stad en geef de inwoners van Denemarken de kans om mijn kookstijl te leren kennen. Ik hoop nu de chef-kok te zijn die voor inspiratie zorgt en iets toe te voegen aan deze fantastische culinaire scene.'
Mikkel Ustrup, Senior Director van Tivoli High End, is evenals enthousiast:
“Ik kijk er erg naar uit om bezoekers van Tivoli Gardens uit te nodigen om Daalder te ervaren, omdat dit zo'n prachtig restaurant is waar de ervaring laat zien wat een pop-upconcept kan bereiken. Het zomerseizoen sloten we af met restaurant á Auguste, dat het summum van discipline, smaak en precisie bood binnen de klassieke Franse keuken. Nu verwelkomen we Daalder, die een andere richting vertegenwoordigt. Vrijzinniger en ondogmatischer houden ze zich bezig met wilde dingen en combinaties in hun keuken. Dennis Huwaë creëert gerechten van Michelin-klasse met geweldige smaken, en op zijn bord wordt niets aan het toeval overgelaten. Het is Aziatisch geïnspireerde gastronomie van het hoogste niveau, en het is leuk, anders en anders dan alles wat je eerder hebt geprobeerd.”
Ben je nog op zoek naar een leuke culinaire citytrip? Want het culinaire Kopenhagen inclusief Dennis Huwaë en team staan voor je klaar.
DAALDER STREETFOOD
Aan het water van de Postjesweg, grenzend aan het fine dining terras Restaurant Daalder vind je: het Daalder Streetfood Terras. Hier doet chef Dennis Huwaë het helemaal anders. Anders, maar niet minder subliem.
Tijdens zijn vele reizen naar Azië, Zuid-Amerika en de Mediterrane landen eet sterrenchef Dennis Huwaë graag aan de foodstands op straat. Deze smaken vormen de inspiratiebron bij het creëren van zijn fine dining gerechten, wat Huwaë uniek maakt onder de sterren chefs.
Hier op het Daalder Streetfood Terras, draait Huwaë het om: hier wordt streetfood geserveerd, maar dan bereid met de technieken en de verfijning van zijn fine dining gerechten. Wat er dan gebeurt is briljant; je wordt omver geblazen door zijn Muku Fried Chicken, de double patty Smash Burger of Dennis’ take on Flammkuche; Tarte Flambé met verse tonijn.
Op dit ruime terras eet je de lekkerste bites, maar kun je ook terecht voor een compleet diner. Of zoek je gewoon verkoeling aan het water en wil je alleen een drankje drinken? Je bent van harte welkom om je te laven aan onze champagnes, wijnen, spritz, cocktails of een vers getapt pilsje; verfrissing genoeg voor alle hete dagen in Amsterdam. Zei iemand nu ijs? We got you, want het (inmiddels wereldberoemde) stroopwafelijs van Dennis Huwaë ligt al op je te wachten.
We zijn iedere dag geopend vanaf 12:30 en hoe fijn is het, dat dit enorme terras aan het water van de Postjesweg, open is voor walk-ins? Dat lees je goed, bij ons hoef je niet van tevoren te reserveren.
Openingstijden:
Daalder Streetfood is de hele zomer geopend op het terras van Daalder. Reserveren is niet nodig.
Elke dag geopend van 12:30 tot 00:00
Vrijdag en zaterdag zijn we open tot 01:00.
Bij slecht weer serveren we onder de verwarmde parasols.
Locatie:
Daalder Streetfood
Terras Daalder
Postjesweg 1
1057 DT, Amsterdam
DENNIS HUWAË
Het fantastische keukenteam van Daalder wordt aangevoerd door patron-cuisinier, Dennis Huwaë. Hij daagt zijn team uit de lat bijzonder hoog te leggen. Om als het ware culinaire topsport te bedrijven.
‘Mijn hoofd stopt nooit, weet je. Ik proef het al als ik het bedenk. Nieuwe combinaties van smaken. Nieuwe gerechten. In het proces dat ‘t ene receptuur perfect moet maken, krijg ik vier nieuwe ideeën voor ‘t volgende gerecht. Als ik werk aan dat ene bord dan vind ik direct een manier om een ander gerecht nog beter te maken. Het is een oneindig proces. - Dennis Huwaë, chef en eigenaar restaurant Daalder
WERKEN BIJ DAALDER CULINAIR
Daalder Culinair is de horecagroep met sterrenrestaurant Daalder en evenementenlocatie Het Sieraad. Kom jij ons team versterken? Bekijk op onze vacaturepagina de vacatures die op dit moment open staan.